ЗА НАС

A&M collection е приватно семејно претприатије која се занимава со трговиа на текстилни производи, основано 1997 год. Бебешки и детски производи, во Скопје. Кога се покажа потреба за квалитетни и оргинални домашни и странски производи. Долго годишното искуство во трговиата како и знаeњето во потребите и желбите на домашните потрошувачи, не инспирира да започнеме да развиеме први бебешки и детски производи на овој простор, водејки сметка за здравјето на децата, во удобноста на моделите и квалитет на материјалите.

КОНТАКТ

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

A&M

Collection

Language